';

Ansatte

Ført i pennen av Tor Arne Holden

Helge Kokvoll

Daglig leder / Gründer

Helge

Bedriftens øverste sjef. Det er han som tegner de første utkasta og planlegger med kundene. Har Os Trekultur i blodet, og det er nok det siste han tenker på før Jon Blund kjem, og er godt igang med ny dag før han våkne.
Gift med tanta te Therese Johaug, reise rundt og heie på ho iført blonde, lange fletter med noe godt i koppen. Heie på Arsenal. Lettskremt type. Rypejeger og har kranglete rygg.

Steinar Meli

Produksjonsleder / Snekkermester / Gründer

Steinar

Nestkommanderende med ansvar for å nøste opp i planene til Helge. Takler det fascinerende godt. Tegner og planlegger før produksjon. Handtere dessuten CNC’n med stø hånd. Er forresten Mester, noe som vi vet å bemerke når han har vært flink. Bor 174 meter unna grensa til Dalsbygda, og er godt innafor å kunne kalles osing. Trakterer gitar i diverse band i regionen. Elgjeger og Leeds-fan.

Gunn Nylend Axthorne

Salg / Markedsføring / Administrasjon

ansatte-gunn2014

Kontordame med mange jern i ilden. Må holde styr på Helge, og hjelpe han med diverse EDB-trøbbel, fastlåst telefon eller bestille frisørtime. Er dessuten sekretær under bedriftens klubbmøter. Over snittet sprek, og deltar i maratoner verden over, noe som kommer tydelig fram på sosiale medier!
Er glad i svensker, og har bodd i Sverige i flere år. Snakke til tider svorsk, og det blir kommentert flittig. Er fra Narjordet.

Vegar Lillebakken

Arbeidsformann / Snekker

Bedriftens arbeidsformann. Dalsbygding med stor D. Jeger med mange trofèer i heimen. Jakte alt av hjortevilt, og liker at diverese jaktblader skriver om turene hans. Har sau, mange traktorer og er dessuten i slekt med Johan Falkberget, noe hans utbroderende historier bærer preg av. Har noe høyt kolesterol, løser det ved å spise pepperkakedeig! CNC-operatør og altmuligmann. Holder visstnok med Liverpool.

Tor Arne Holden

Snekker

En av verdens lengste Galåinger, og bruker briller og caps. Lager ting som folk legger seg oppi, og henger klærne sine i. Hadde formeringsforbud fra Meli, men nøyaktig 9 måneder og 1 uke etter opphevelsen ble han jaggu far.
Jakter hjortevilt, med små gevirer som spesialitet. Setter pris på tullsnakk og er en svoren Manchester United-fan.

Stig Morten Hansen

Snekker

Stig

Heimdaling som endte opp som sauebonde i Dalsbygda. Er gift med den andre tanta til Therese Johaug, og familien er aktiv i ski og kombinertmiljøet i regionen.
Reiser gjerne rundt på hopping sommer som vinter. Jakter rype og rein, og er pensjonert politiker. Bedriftens kjøkkensjef og grand old man.

Erling Tingstad

Snekker

Erling

Opprinnelig fra Vingelen, men bosatt i Dalsbygda. Har kuskit og fjøs å ordne opp i før han kjører til Os i en av sine blanke Volvoer, og produserer Os-golv eller et av sine fine bord.
Snakker fort, og kunne til tider vært tekstet. En av to som ikke får låne pensler og maling av Sabine.

Robin S. Sundt

Snekker

Omrammingssjef og ansvarlig for sprøytemaling. Har stålkontroll på alle prosjekter. Er fra oppme’ Aursunda, og sønn av Sibirstjernas øverste beskytter.
Er forresten flink til å tegne morsomme tegninger og nisser, og behersker tullsnakk godt.

Tommy Presthagen

Snekker

Tommy

Alltmuligmann, men har nok flest timer med Robin på omrammingsavdelingen. Stiller gjerne inn mouldingen, og høvler listverk og golv også.
Sauebonde på fritida og glad i det motsatte kjønn. Osing med seter innerst i Vangrøftdalen. Liker også tullsnakk godt.

Sabine Lüders

Maler

Sabine

Os Trekulturs malersjef. Er tysk, og det bærer kvaliteten preg av. Har yrkesstolthet og ekstreme kunnskaper om farge-sammensetninger.
Driver med Tai Chi på fritiden, og har dessuten blitt bitt av løperbasillen.

Kristen Arvola

Snekker

Chris Roth

Snekker

Hans Erik Tøsdal

Snekker