Røffe innredninger

Røffe innredninger som fører tankene til solbrent tømmer. Passer like godt i storhytta på Geilo, i ei enslig bu i den norske fjellheimen, likevel som i leiligheten på Grünerløkka.

Våre Røff-innredninger kan lages akkurat slik du ønsker det

Her er det kun fantasien som setter grenser. Vær med og bestem hvor røffe innredningene skal bli - hvor mye sprekk skal det være, hvilken nyanse skal vi beise innredningene med.

På denne siden finner du inspirasjonsbilder fra tidligere røffe innredninger vi har levert til kunder. Kanskje du finner noe du liker her, eller du får nye idèer til møbler?

Baderom i røff stil - Like tøft på hytta som hjemme

Baderomsinnredninger i børstet og beiset heltre furu fra Østerdalen. På bildet ved siden av har vi bygget baderomsinnredning som går fra vegg til vegg, med god oppbevaring med både skuffer til små-ting og åpne hyller til håndklær. Toppmontert elvesteinsvask fra Elvv og matt sort armatur fra Tapwell.

Røff vaskeroms-innredning levert til hytte i Trysil

Nedenfor finner du ennå mer inspirasjonsbilder av røffe baderomsinnredninger. Klikk opp bildene, så får du også lese litt mer om bildene.

Røft kjøkken
- ta med naturen inn

Med børstede og beisede fronter laget av norsk malmfuru tar du bokstavelig talt naturen inn i kjøkkenet ditt. Denne stile passer like godt på hytta, som i leiligheten, som i huset ditt.

Garderobeskap og skigarderobe i røff stil

Når du legger ned tid og energi på innrede hytta eller huset ditt, hvorfor ikke også legge litt ekstra oppmerksomhet på garderoben også? 
På bildet nedenfor har vi skreddersydd en ski-garderobe der alt har sin naturlige plass: hyller til slalom-hjelmene, skorister til slalom-støvlene, oppheng for klær, og selvfølgelig plass til selve skiene.

Og for å gjøre ski-garderoben komplett, så har vi laget en spesial-tilpassest smørbenk i andre enden av rommet.

Plassbygde skap bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk, der hver eneste millimeter av rommet er utnyttet om du ønsker det.
Vi spesialbygger alt på dine mål, slik at du er sikker på at slalomhjelmene får sine egen hyller.

Røffe innredninger fra Os Trekultur passer likegodt på hytta som hjemme. Størsteparten velger likevel å ha denne innredningen på hytta. Her er det ekstra viktig å få god oppbevaring, spesielt med tanke på alt som skal få plass av slalomhjelmer, slalomsko, skisko, briller, klær, hansker osv.

Senger å drømme seg bort i

Senger i røff stil passer godt inn på fjellhytta. Det er kun fantasien som setter grenser for hva vi i samarbeid kan komme frem til.
På bildet nedenfor er det 4 møbler i ett: sittebenk, sengegavl som fungere som nattbord, seng og garderobeskap. Kunden har dessuten fått sydd spesialtilpasset pute til sittebenken, og valgt ut lekre sorte nattlamper som er montert på hodegavlen.

Har du et lite rom, men ønsker mange sengeplasser? Vi kan bygge køyeseng i vinkel, der hele rommet blir utnyttet, slik som på dette soverommet.

God oppbevaring med skuffer under sengene, og røft rammeverk binder sengene sammen.

Men, våre røffe senger kan også like så godt plasseres i en by-leilighet.

Sjekk så lekkert det er å kombinere den røffe strukturen på sengen med den stramme stilen i denne by-leiligheten i Oslo.

Klikk på bildene for å se nærmere på den lekre tre-strukturen som kommer frem når vi børster og beiser norsk malmfuru.

Konseptseng som vi har hatt med på Hyttemessa på Hellerud og Boligmessa i Trondheim. Denne sengen er virkelig et blikkfang, og har blitt en skikkelig favoritt blant messe-besøkere. 

Jo røffere, jo bedre!

Et lite tips til slutt

Viste du at vårt populære Os-gulv også kan fås med børstet overflate? Er du ute etter et rustikk gulv, har du kommet rett!
Vi bruker kun norsk malmfuru i våre gulv (og i våre røffe innredninger). Det vil si at trærne er saktevoksende med tanke på vårt kalde norske klima, og får dermed tette årringer. Som i sin tur bidrar til et utrolig stabilt gulv.

Les mer om Os-gulvet her