Ansatte

Vi som jobber på Os Trekultur

- Ført i pennen av Tor Arne Holden -

Helge Kokvoll
Daglig leder / Gründer

Bedriftens øverste sjef. Det er han som tegner de første utkasta og planlegger med kundene. Har Os Trekultur i blodet, og det er nok det siste han tenker på før Jon Blund kjem, og er godt igang med ny dag før han våkne.
Gift med tanta te Therese Johaug, reise rundt og heie på ho iført blonde, lange fletter med noe godt i koppen. Heie på Arsenal. Lettskremt type. Rypejeger og har kranglete rygg.

Steinar meli
Produksjonsleder / Snekkermester / Gründer

Nestkommanderende med ansvar for å nøste opp i planene til Helge. Takler det fascinerende godt. Tegner og planlegger før produksjon. Handtere dessuten CNC’n med stø hånd. Er forresten Mester, noe som vi vet å bemerke når han har vært flink. Bor 174 meter unna grensa til Dalsbygda, og er godt innafor å kunne kalles osing. Trakterer gitar i diverse band i regionen. Elgjeger og Leeds-fan.

Gunn N. Axthorne
Prosjektleder/ Markedsføring

Kontordame med mange jern i ilden. Må holde styr på Helge, og hjelpe han med diverse EDB-trøbbel, fastlåst telefon eller bestille frisørtime. Er dessuten sekretær under bedriftens klubbmøter. Over snittet sprek, og deltar i maratoner verden over, noe som kommer tydelig fram på sosiale medier!
Er glad i svensker, og har bodd i Sverige i flere år. Snakke til tider svorsk, og det blir kommentert flittig. Er fra Narjordet.

Vegar Lillebakken
Arbeidsformann / Snekker

Bedriftens arbeidsformann. Dalsbygding med stor D. Jeger med mange trofèer i heimen. Jakte alt av hjortevilt, og liker at diverese jaktblader skriver om turene hans. Har sau, mange traktorer og er dessuten i slekt med Johan Falkberget, noe hans utbroderende historier bærer preg av. Har noe høyt kolesterol, løser det ved å spise pepperkakedeig! CNC-operatør og altmuligmann. Holder visstnok med Liverpool.

Erling Tingstad
Snekker

Opprinnelig fra Vingelen, men bosatt i Dalsbygda. Har kuskit og fjøs å ordne opp i før han kjører til Os i en av sine blanke Volvoer, og produserer Os-golv eller et av sine fine bord.
Snakker fort, og kunne til tider vært tekstet. En av to som ikke får låne pensler og maling av Sabine.

Stig morten Hansen
Snekker

Heimdaling som endte opp som sauebonde i Dalsbygda. Er gift med den andre tanta til Therese Johaug, og familien er aktiv i ski og kombinertmiljøet i regionen.
Reiser gjerne rundt på hopping sommer som vinter. Jakter rype og rein, og er pensjonert politiker. Bedriftens kjøkkensjef og grand old man.

cHRIS rOTH
Snekker

Bedriftens eneste franske innslag. Fyrrig type med god appetitt for det motsatte kjønn. Sjekker fort ut om en jente han liker å se på bilde, er ledig på markedet. Er innredningssnekker, med hovedansvaret for kjøkken. Er over snittet sprek, og var sin første vinter i Fjellregionen ofte på ski. Passerte 100 mil med god margin. Kjøpt seg oppussingsobjekt på Os. Ikke fotballinteressert.

Kristen aRVOLA
Snekker

Engerdøl som plukker molter og flyr på fjelltopper for moro skyld. Er så lett på foten at han knapt setter spor i nysnøen. Har valgt å flytte til Os nå. Har dører og skuffefronter som sitt spesialfelt, og hver enkelt front bli nøye målt både en og fire ganger før han godkjenner den. Noe distré og rotete, noe som blir bemerket nå og da, uten videre fremgang. Ikke sportsinteressert.

Tommy Presthagen
Snekker

Alltmuligmann, men har nok flest timer ved mouldingen, og høvler listverk og golv også.
Vedprodusent på fritida og glad i det motsatte kjønn. Osing med seter innerst i Vangrøftdalen. Liker også tullsnakk godt.

Sabine Lüders
Maler

Os Trekulturs malersjef. Er tysk, og det bærer kvaliteten preg av. Har yrkesstolthet og ekstreme kunnskaper om farge-sammensetninger.
Driver med Tai Chi på fritiden, og har dessuten blitt bitt av løperbasillen.

hANS eRIK tØSDAL
Snekker

Fosning som har kommet til Tynset, og leier hus på Os. Har Trekultur-rekord i færrest fingre. Er Sabines høyre hånd, selv om han er keivhendt. Har ellers ansvar for innvendig behandling, og er bedriftas desidert beste beiser! Puster inn og ut Rosenborg og Manchester United.

Jonas  Jansen Ramsfjell
Lærling

Tekst kommer.

Fredrik Lippestad Dokka
Lærling

Tekst kommer.