Tilbehør

Tilbehør til kjøkkenet

Til ditt nye kjøkken fra Os Trekultur er det egentlig kun din fantasi som setter grensene for hvordan slutt-resultatet skal bli. Vi samarbeider med mange leverandører, for å skaffe akkurat den løsning du er på utkikk etter.
Se våre leverandører her.

Benkeplate

Det kan være vanskelig å velge rett benkeplate når du skal kjøpe nytt kjøkken. Benkeplaten spiller en stor rolle i helhetsinntrykket av kjøkkenet.

Os Trekultur tilbyr  mange ulike typer benkeplater, men vi slår jo selvfølgelig et slag for naturmaterialer som heltre (eik og furu), granitt og skifer. Vi leverer også mange benkeplater i Silestone, som er et komposittmateriale som tåler det meste!

Ved å velge en oljet benkeplate i heltre, får du et naturlig uttrykk der du bevarer treets varme egenskaper. Velger du derimot en eik benkeplate som er beiset og lakkert, beholder du varmen som heltre tilfører kjøkkenet, men har en nærmest vedlikeholdsfri benkeplate.

Det meste kan skaffes – sammen finner vi hva som passer best til din innredning.

Eik fingerskjøtt

Benkeplate i fingerskjøtt eik finnes i både 30 og 40 mm tykkelse.
Om du velger benkeplate i heltre, så får du en lun og god følelse på kjøkkenet. Du kan velge mellom beiset og lakkert overflate for en nesten vedlikeholdsfri benkeplate. Eller om du vil få frem ennå mer trefølelse, velger du oljet overflate.

Svart granitt

Ønsker du en helt vedlikeholds benkeplate, som holder seg like pen år etter år? Da skal du gå for en benkeplate i granitt.
Granitt finnes både i polert, børstet og silkebørstet overflate. Vi selger mest av silkebørstet, slik som vist på bildet ovenfor. Utrolig lekker benkeplate både til hytte og hus.

Silestone

Silestone erlaget av 90 % naturlig kvarts som gir sterke overflater med holdbarhet og bestandighet som du trenger i hjemmet ditt. Silestone finnes i 12, 20 og 30 mm tykkelse. Du kan også få integrert vask til både kjøkken og bad, slik som på bildet ovenfor.
Se alle Silestone-farger her

Marmor

Marmor er en naturstein med en tidsløs skjønnhet som er perfekt for kjøkkenet og badet. Med marmor benkeplate får du et eksklusivt uttrykk, og passer like godt på både kjøkken og bad. Passer for alle som er på jakt etter et elegant design. Vær obs på at marmor har en høyere porøsitet, og er derfor mer utsatt for riper og misfarging fra fargede væsker. Det krever hyppigere forsegling enn andre typer stein.

Dekton

Denne platen er laget av 100% knust kvarts som er presset sammen under stort trykk og varme. Platene inneholder ingen bindemidler eller kjemiske tilsetningsstoffer. En dektonplate er vedlikeholdsfri. Overflatene er helt tette, lett å vaske og veldig slitesterk.
Platene er tilgjengelig i en rekke ulike farger og teksturer. Tykkelsene platene vi fører er 12-20 mm.
Les mer om Dekton her

Eik helstav

Ønsker du deg noe litt mer enn standard eik benkeplate? Da skal du velge benkeplate med helstav eik. Du får frem en helt nydelig eikestruktur i benkeplaten, som kan oljes eller beises/lakkes i mange ulike nyanser.

Heltre furu

Benkeplater i heltre furu gir et lunt uttrykk. I tillegg til standard glatte furu-benkeplater, leverer vi også børstet furu benkeplate. Her får du et røffere uttrykk, som passer godt inn i hyttekjøkken. For å sikre enkelt renhold, lakker vi benkeplaten med en matt lakk, slik at ikke vannsøl skal ødelegge benkeplaten.


Knotter og håndtak

Knotter og håndtak er med på å sette siste prikken over i-en på innredningene. For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. 

Vi samarbeider med blant annet  BeslagDesign, som har et sortimentet som består av et eksklusivt utvalg av innredning og interiørdetaljer for både ditt eget hjem og det offentlige miljøet. BeslagDesign har alt fra det mest trendy til det klassiske landet. Håndtak og knotter som passer til stilen din.

 Klassisk, tidløs, elegant eller moderne. Vi har et bredt spekter av drømmedetaljer for alle rom.

Vi skaffer også knotter og håndtak gjennom Nibu og R Bergersen.

Bla i bildegalleriet til høyre for inspirasjon fra tidligere prosjekter vi har levert.

Våre leverandører

Insert Content Template or Symbol