Inspirasjon

Inspirasjon

På denne siden har vi samlet artikler som vi fortløpende publiserer. Både med bilder og informasjon fra prosjekt vi har levert til fornøyde kunder, men også generelle inspirasjonssider. God lesing!

mai 13, 2021

Her snakker vi «total-makeover»! Huseierne hadde kjøpt huset for noen år siden, men ønsket nå endelig å ta fatt på kjøkkenet. Ved å utvide rommet fikk de et utrolig flott rom.

Les artikkel

mai 11, 2021

Til dette lille småbruket i Bamble i Telemark tok eierne kontakt med oss i første hånd om kjøkken. Det endte opp med både kjøkken, bad og vaskerom i dette gamle trehuset.

Les artikkel

mai 9, 2021

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Les artikkel

mai 4, 2021

Eieren hadde en klar visjon for sin nye hytte: her skal en trives i pysjamas! Lekre innredningsdeltaljer i kombinasjon med skredderbygde innredninger fra Os Trekultur.

Les artikkel

april 25, 2021

I et herskapelig hus i sentrale Trondheim fikk vi oppdraget å lage et kjøkken som stod i stil med huset, som er fra begynnelsen av 1900-tallet. Les og bli inspirert!

Les artikkel

april 25, 2021

I samarbeid med interiørarkitekt Mie fra Magenta Interiørarkitekter har vi levert helhetlige innredninger til denne flotte hytta fra Laftekompaniet.

Les artikkel

april 13, 2021

Er du på jakt etter inspirasjon til soverom? Her på denne siden har vi prøvd å samle tips og bilder som gir deg inspirasjon til ditt nye eller gamle soverom.

Les artikkel

april 13, 2021

Går du med en drøm om et nytt kjøkken, og er på utkikk etter kjøkkeninspirasjon for 2021? På denne siden samler vi nyttige tips og ideer til ditt nye drømmekjøkken.

Les artikkel

april 3, 2021

Leter du etter produkter i heltre? På denne siden samler vi informasjon om både benkeplate i heltre, heltre furugulv (Os-gulvet), spisebord heltre og ikke minst kjøkken i heltre.

Les artikkel