Inspirasjon

Inspirasjon

På denne siden har vi samlet artikler som vi fortløpende publiserer. Både med bilder og informasjon fra prosjekt vi har levert til fornøyde kunder, men også generelle inspirasjonssider. God lesing!

I dette nybygde funkishuset på Røros ønsket kunden seg et moderne, men likevel tradisjonsrikt, kjøkken. Løsningen med kjøkkenfronter laget av norsk malmfuru (heltre), og en spektatulær benkeplate i Dekton.

Les artikkel
Kjøkken i moderne heltre på Røros

I dette huset på Høvik fra 1928 ønsket eierene å få et mer åpent og funksjonelt kjøkken. Men likevel la kjøkkenet være en naturlig del av det gamle, flotte huset.

Les artikkel
Renovert kjøkken på Høvik

Går du med en drøm om et nytt kjøkken, og er på utkikk etter kjøkkeninspirasjon for 2024? På denne siden samler vi nyttige tips og ideer til ditt nye drømmekjøkken.

Les artikkel
Kjøkkeninspirasjon

Helt i sjøkanten nord på Stord finner du denne drømmen av et farmhouse. Velkommen inn og se plassbygd kjøkken, baderomsinnredninger og skap.

Les artikkel
Minimalistisk farmhouse på Stord

Velkommen inn i denne storslåtte hytta fra Laftekompaniet, der kunden ville ha en enhetlig plassbygd innredning i hele hytten. Her har vi levert både kjøkken, senger, skap, baderomsinnredninger og spisebord.

Les artikkel
Laftedrømmen på Oppdal

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les artikkel
Hotel Union Øye

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Les artikkel
Smakfull Røroshytta i Trysil

Kundens visjon med hytta var å få en Asbjørnsen & Moe eventyrhytte, men i moderne form. Velkommen inn i denne koselige hytta på Mosetertoppen på Hafjell.

Les artikkel
Eventyrhytta på Hafjell

Både vegger, tak og gulv ble byttet ut i kjøkkenet i denne eneboligen i Askøy. Og fra et ganske standard hvitt kjøkken ble det litt en av forvandling med plassbygd kjøkken i heltre.

Les artikkel
Drømmekjøkken på Askøy

Huset var velholdt, og paret ønsket å beholde romløsningene. Men, kjøkkenet hadde den originale kjøkkeninnredningen fra 1933, og var absolutt modent for å skiftes ut.

Les artikkel
Renoverings-objekt på Røros