Inspirasjon

Inspirasjon

På denne siden har vi samlet artikler som vi fortløpende publiserer. Både med bilder og informasjon fra prosjekt vi har levert til fornøyde kunder, men også generelle inspirasjonssider. God lesing!

september 17, 2021

Kristina og Tore på Svinvik Gård på Nordmøre har byttet ut melkeproduksjon med restaurant i særklasse! Kjøkkenet i hovedhuset på gården skal etterhvert bli prøvekjøkken til restauranten, og hit fikk vi æren å levere både kjøkken og gulv.

Les artikkel
Svinvik Gård

september 1, 2021

Ordet chalet er opprinnelig brukt om hovedhuset på en sveitsisk bondegård, og stammer altså fra Alpene. Men i dag brukes betegnelsen på fritidsboliger – gjerne på populære skidestinasjoner. Bli med inn og se noen av våre chalet-inspirerte innredninger.

Les artikkel
Skap ditt eget Chalet

juli 15, 2021

Grått trenger ikke å være kjedelig! Ved å benytte seg at samme fargeskala i hele hytten, har eierne her fått en delikat og enhetlig hytte der de kan senke skuldrene og bare nyte hyttelivet.

Les artikkel
Den grå hytta på Hafjell

mai 13, 2021

Her snakker vi «total-makeover»! Huseierne hadde kjøpt huset for noen år siden, men ønsket nå endelig å ta fatt på kjøkkenet. Ved å utvide rommet fikk de et utrolig flott rom.

Les artikkel
Harmonisk kjøkken med marmor

mai 11, 2021

Til dette lille småbruket i Bamble i Telemark tok eierne kontakt med oss i første hånd om kjøkken. Det endte opp med både kjøkken, bad og vaskerom i dette gamle trehuset.

Les artikkel
Småbruk til inspirasjon

mai 9, 2021

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Les artikkel
Sørlandsdrømmen

mai 4, 2021

Eieren hadde en klar visjon for sin nye hytte: her skal en trives i pysjamas! Lekre innredningsdeltaljer i kombinasjon med skredderbygde innredninger fra Os Trekultur.

Les artikkel
Pysjamas-hytta

april 25, 2021

I et herskapelig hus i sentrale Trondheim fikk vi oppdraget å lage et kjøkken som stod i stil med huset, som er fra begynnelsen av 1900-tallet. Les og bli inspirert!

Les artikkel
Herskapelig kjøkken i Trondheim

april 25, 2021

I samarbeid med interiørarkitekt Mie fra Magenta Interiørarkitekter har vi levert helhetlige innredninger til denne flotte hytta fra Laftekompaniet.

Les artikkel
Mørk eleganse på hytta