Minimalistisk farmhouse på Stord

Minimalistisk farmhouse på Stord

Helt i sjøkanten nord på Stord finner du denne drømmen av et farmhouse.
Velkommen inn og se plassbygd kjøkken, baderomsinnredninger og skap. 

De dyktige folkene hos Reservoir i Stavanger, har sammen med kunden, skapt et herlig miljø i helt ved sjøkanten helt nord på Stord.
Kunden hadde tidligere handlet plassbygde innredninger til sin fjellhytta fra oss i Os Trekultur for noen år siden. Så nok en gang valgte kunden innredninger i bærekraftig heltre, plassbygd etter rommene de skulle stå i.

Kjøkkenet, som er husets hjerte, har god plass til flere kokker. Ved å velge en innredning uten overskap får kjøkkenet et luftig preg - i samme stil som resten av huset.
Her hos oss på Os Trekultur kan du får innredningene levert i akkurat den fargen du vil. Her på dette kjøkkenet, har kunden valgt den nydelige dempede grønntonen Pigeon fra Farrow & Ball. F&B-malingen handler vi inn fra Vinderen Farvehandel i Oslo.

Benkeplaten på kjøkkenet er sort silkebørstet skifer, for å stå i stil med de andre sorte detaljene i huset (vinduer, lamper etc).

Knottene er treknotter fra Beslag Design som vi har malt i samme farge som innredningen.

Kjøkkenøya er laget i et litt mer luftig uttrykk enn kjøkkenet, uten sokkel, og oljede eikespiler i bunner.
Benkeplaten på kjøkkenøya er i 40 mm heltre eik for å tilføre et litt varme uttrykk.
Kjøkkenet er bygd i en klassisk Shaker-stil, med stolper som går helt ned på gulvet.

Om kjøkkenet er huset hjerte, så er AGA-ovnen kjøkkenets hjerte!
Kunden har tidligere bodd i England, og ser på AGA-ovnen som et ekstra familiemedlem. Ovnen er levert av ITA Design på Frogner, Oslo.
Legg merke til den integrerte ventilatoren som er bygd inn i taket.

Et dobbelt matskap til venstre for AGA-komfyren gir mye ekstra oppbevaringsplass. Utvendig har skapet malte fronter som resten av kjøkkenet, men innvendig er innredningen i oljet eik. Til venstre for døren inn til vaskerommet (som vi har levert i samme stil som kjøkkenet), er det et innebygd kjøleskap.

Vitrineskapet lengst til venstre i kjøkkenet gir god oppevaring til servise, skåler, fat og glass.

Skapet er i samme utførelse som resten av kjøkkenet, men med glass i fyllingene på dørene, slik at veggene og hyllene innvendig i oljet eik vises godt.

Vaskerom med god & smart oppbevaring
På vaskerommet alt alt nøye gjennomtenkt ned til minste detalj. Legg for eksempel merke til høyskapet med inndeling, slik at strykebrettet får plass i en egen nisje. Og skohyllene på andre veggen der det er nøyaktig målt opp høyden på hyllene.

Smart høyskap med plass til både strykebrett, støvsuger og vaskemidler. Her er det også innebygd fryseskap, og innebygd kompaktovn (vises såvidt helt til venstre)

God plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Og smart stål-oppheng i taket for plass til tørking av skjorter etc.

God plass til oppbevaring på en hel vegg, med en egen seksjon for plass til støvler og sko.

Drømmen er et egen walk-in closet
Og når en er med og planlegger hele huset selv, så kan drømmer absolutt bli oppfylt. Vegg-i-vegg med mastersoverommet, har vi levert en skreddersydd  innredning til et walk-in closet.

5 grunner til å lage et walk-in-closet:

  • Du får organisert både klær, sko, vesker og tilbehør
  • Utnytt plassen i rommet helt optimalt ved å få laget et skreddersydd walk-in closet
  • Du får god oversikt over hele garderoben din 
  • Ved å laget et eget garderoberom, holder du soverommet mer ryddig og rolig 
  • Du får et eget påkledningsrom, med helkroppsspeil

Badet er ditt fri-sted

Baderom = velvære

Til husets tre baderom, har vi levert plassbygde innredninger.
På hovedbadet går innredningen fra vegg til vegg, med skuffer øverst, og åpen hylle nederst for plass til kundens egne kurver, håndklær etc.

På de to gjestebadene, er det laget  mindre innredninger, med dobbelskap der ekstra håndklær, toalettpapir og ekstra toalettartikler får plass. Alle tre badene har benkeplate i Carrara Bianco marmor, levert av Mur og Stein Design på Oppdal.

Tusen takk for oppdraget med å levere innredninger til dette utrolig flotte huset helt i sjøkanten på Stord. Moro for slike landkrabber som oss her i Østerdalen å få komme ut til kysten!

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Les mer
Smakfull Røroshytta i Trysil