Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Megaenta

Magenta Interiørarkitekter AS er et mellomstort interiørarkitektkontor med solid kompetanse på interiør- og designløsninger for bedrifter, boliger og hytter.
www.magenta.no

Laftekompaniet

Laftekompaniet er pionerer på videreutvikling av den tradisjonsrike laftekonstruksjonen og har skreddersydd tidløse hytter i over to tiår.
www.laftekompaniet.no

Hendug

Hendug i Ål i Hallingdalen bygger hus og hytter slik kundane vil ha det og har eit breitt spekter av referanseprosjekt.
www.hendug.no

Øen

Øen Hyttebygg AS på Geilo er en familiebedrift som har over 40 års lang erfaring som håndverkere og har utført arbeider som nybygg, tilbygg og rehabilitering på mer enn 1000 eiendommer.
www.oenhytte.no

Tradisjonslaft

Tradisjonslaft as, med hovedkontor på Beitostølen, har bygd og overlevert et stort antall hytter bygd på gamle, norske byggetradisjoner siden de startet i 2002.
Hytta er viktig for oss, og det er derfor også typisk norsk å være kvalitetsbevisst når hyttedrømmen endelig skal realiseres.
www.tradisjonslaft.no

Norgeshus femund bygg

Lokal håndverks bedrift i Engerdal etablert i 1983. Utfører alt fra nybygg til restaurering, med fokus på høy kvalitet i alle ledd.
www.norgeshus.no/no/forhandlere/norgeshus-femund-bygg

Sandnes bygg

AJ Sandnes Bygg AS  er et byggefirma på Røros som har holdt på i byggebransjen i over 25 år. Firmaet bygger hus, hytter, garasjer, påbygg, båthus og andre bygninger kundene måtte be om.
www.sandnesbygg.no

Røroshytta

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Røroshytta leverer laftekvalitet av ypperste sort i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle linjer.  
www.roroshytta.no

Haukeli

Haukeli Hytter og Hus har spesialisert seg på laft og stavlaft og er blitt en av Norges ledende norske leverandører innenfor faget. Vi bygger også hytter og hus i massivtre element, noe som er i vinden som aldri før. All produksjon foregår i Norge etter norske krav, forskrifter og Norsk Laft sin bransjestandard.  
www.haukelihytter.no

Gausdal

Gausdal Landhandleri AS er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Gausdal Landhandleri selger og distruberer byggevarer til privat- og bedriftsmarkedet på Østlandet.
www.gaus.no

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.
www.optimera.no