Leverandører

Leverandører
- Kvalitet i alle ledd -

«Immer besser” – tysk for ”alltid bedre” – stod det på en av de første vaskemaskinene som Miele produserte like etter oppstarten i 1899. Siden da har disse to ordene med den doble meningen utviklet seg til en omfattende firmafilosofi. Flere generasjoners streben etter alltid å bli bedre selv, for dermed alltid å være bedre enn de andre, har gitt Miele en enestående posisjon i sin bransje i hele verden. Velger du Miele, gjør du et godt valg.
www.miele.no

En ny verden av muligheter. Det starter i hjemmet. Siemens Hvitevarer - Hverdagens øyeblikk blir vidunderlige opplevelser.
Tysk teknologi til det perfekte hjemmet.
I mange år har Siemens Hvitevarer blitt produsert i Tyskland med godkjenningsmerket "Made in Germany", som står for en høy kvalitetsstandard over hele verden, og det medfører et stort ansvar.
www.siemens-home.no

Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. Røros Metall skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. De er med på å sette den rette atmosfæren og sørge for ren luft i hjemmet.
www.roroshetta.no

Den moderne, skreddersydde kjøkkendesignen krever integrerte hvitevarer som er laget for å fungere sammen. Kjøleskap i rustfritt stål perfekt integrert med store vinskapene. Ovner innrettet etter integrerte kaffemaskiner, kokeplater som sømløst går over i Teppan Yaki. Valget av luksuriøse husholdningsapparater er nøkkelen til å få plassen til å fungere.
www.gaggenau.no

I mer enn 60 år har Liebherr spesialisert seg på kjøleskap, fryseskap og vinskap av høyeste kvalitet, og er i dag banebrytende innen utvikling og produksjon av nye funksjoner som BioFresh, HydroBreeze, InfinitySpring og mye mer. Tidløs og elegant design – 100 % gjennomtestet kvalitet. Kontinuerlig nye ideer og forbedrede teknologier sikrer optimal kvalitet og perfekt oppbevaring.
www.home.liebherr.com/no

Norcool har tradisjoner tilbake til 1978 og er i dag en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin.
Deres fokus på kvalitet og design er noe som gjenspeiles i produktene deres. Velger du et Norcool produkt, velger du kvalitet som vil vare.
www.no.norcool.com

Falcon har vært markedsledende innenfor nisje «rangecookers» i hjemlandet Storbritannia og resten av Europa i mange år. Falcons unike design skiller seg ut og etterlater et varig inntrykk hos alle du inviterer inn på kjøkkenet. En Falcon er et unikt og varig møbel som blir det naturlige midtpunktet i husets viktigste rom.  
www.falconnorge.no

BORA benkeventilator er markedets mest effektive og smarte kjøkkenventilator. Laget i solide, rustfrie materialer og med prisvinnende design. Integrert i koketoppen er kjøkkenviften nesten usynlig.
Boras 4 downdraft-modeller er stillegående, effektive og enkle å rengjøre.
Slipp fremtiden inn og unn deg et sosialt kjøkken med fritt utsyn og åpne samtaler.
www.engebretsen.no/bora-benkeventilator

Sans for detaljer og designløsninger gir liv til hjem som gjenspeiler imaget til de som bor der. Med Smeg blir hvitevarene midtpunktet i hjemmet, et sted der folk kan samle seg. Kjøkkenet integrerer alle funksjonene og danner en perfekt, fullt utstyrt bakgrunn for de herlige og hyggelige stundene.
www.smeg.no

Deres sortiment består av et eksklusivt utvalg av innredning og interiørdetaljer for både ditt eget hjem og det offentlige miljøet.  Håndtak og knotter som passer til stilen din. Klassisk, tidløs, elegant eller moderne. BeslagDesign har et bredt spekter av drømmedetaljer for alle rom.
Hos BeslagDesign finnes håndtak, beslag, oppbevaring, tilbehør, ben og belysning for alle rom.  Disse detaljene som løfter interiøret og gjør helheten komplett. Små saker som utgjør en stor forskjell.
www.beslagdesign.no

Kjøkkenvasker som virker skreddersydde.

Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til et patentert integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengjøring.
www.franke.com/no

90 års erfaring har gjort BLANCO til en av verdens ledende og mest prisbelønnede produsenter av kjøkkenvasker. BLANCO har fokus på utvikling av innovative løsninger til  kundens fordel. Kjøkkenvasker produseres i materialet rustfritt stål, silgranit og keramisk porselen.
www.nibu.no/produktkategori/kjokkenvasker

silestone
Tusenvis av husholdninger over hele verden har hatt tiltro til Cosentino som leverandør av et kjøkken som ikke bare er funksjonelt og vakkert, men som også spiller en viktig rolle i familiens dagligliv.
Vi tilbyr et stort utvalg av farger og teksturer, så du kan være sikker på
at du finner din perfekte benkeplate.
Cosentino leverer både Silestone, Dekton og Sensa.
www.cosentino.com/no-no
Porselensprodusenten Villeroy & Boch er et innovativt selskap med lange tradisjoner. Villeroy & Boch er et av de største merkevarenavnene i Tyskland, Europa og resten av verden. Siden etableringen for 260 år siden, har selskapet utviklet seg til en merkevare innen livsstil.
Vi leverer både kjøkkenvasker og baderomsvasker fra Villeroy & Boch.
www.villeroy-boch.no

Senga er husets hjerte, ja til og med hjemmets viktigste møbel, vil vi si. Det er derfor Jensen har brukt 70 år på å perfeksjonere sine senger. Lagt alt de har av erfaring, håndverk og innovasjon i å bygge moderne senger av høy kvalitet. Bare så du kan få akkurat den senga du ønsker deg. Vær så god.
www.jensen-beds.com/no