Utstilling på Norsk Hyttesenter Hellerud

  • Hjem
  • Om oss
  • Utstilling på Norsk Hyttesenter Hellerud

Os Trekultur på Norsk Hyttesenter, Hellerud

På Norsk Hyttesenter på Hellerud (ca 15 minutters kjøring fra Oslo), har vi tre ulike permanente utstillinger med et lite tverrsnitt av vårt produktspekter.

Vi har ikke fast bemanning, men hyttene og Inspirasjonsbygget er åpent torsdag, fredag og lørdag hver uke. Om dere ønsker et møte med oss om deres innredningsprosjekt så kan vi gjerne treffes her. Ring gjerne for å avtale tidspunkt – eller vi tilpasser dette i forhold til når vi betjener hytta.

Norsk Hyttesenter har for tiden 29 hytter samlet på et lite og oversiktlig område og utvider og fornyer sin utstilling jevnlig med nye hytter. Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen.

Ta av ved Plantasjen/ Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av X-Meeting point. Det er gratis parkering for kunder på oppmerkede områder. Norsk hyttesenter på Hellerudsletta er Nordens størst permanente hytteutstilling. 

Ordinære åpningstider
Torsdag 12:00-20:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag: 10:00-16:00

Røroshytta
Her har vi innredet visningshytta til Røroshytta som ble satt opp i 2010. Våren 2019 oppdaterte vi hytta med nytt kjøkken og soveromsmøbler. I tillegg kan du se bad, Os-Golvet, listverk og omramminger.

Inspirasjonsbygget
Midt på området til Norsk Hyttesenter er det satt opp et inspirasjonsbygg hvor flere leverandører har hvert sitt visningsrom. Du finner Os Trekultur i første rommet til høyre rett innenfor inngangsdøra. Her har vi stilt ut både kjøkken, bad, listverk, gulv, og røff panel.

Les mer om inspirasjonsbygget her

Saltdalshytta
Våren 2014 ble Saltdalshyttas nye visningshytte på Hellerud innviet. Den har et maritimt preg, og er stylet som en typisk sommerhytte (men hyttemodellen kan likesågodt brukes til vinterhytte).  Riis interiør har stylet hytta, og vi på Os Trekultur har levert alt av innredninger til hytta.

Det vil si både kjøkken, senger, skap, bad, sittebenker, stereobenk etc. Alt er utført i samme enhetlige stil – i lysegrått med panelspor. All innredningen er tilpasset hyttas mål, f.eks er overskapene på kjøkkenet tilpasset hyttas takskrå. Hjertelig velkommen innom for å ta en titt – det er det verdt!