Eventyrhytta på Hafjell

Bli med inn i eventyrhytta på Hafjell

Kundens visjon med hytta var å få en Asbjørnsen & Moe eventyrhytte, men i moderne form. Ved hjelp av lune farger på både vegger, gulv og tak, og ikke minst plassbygde innredninger har nå familien fått en hytte der de virkelig kan senke skuldrene.

Allerede i hallen  blir du møtt med en plassbygd løsning med en liten sittekrok til venstre, og et dobbelt garderobeskap til høyre, slik at ytterklær kan gjemmes bort.
Alle innredningene er malt i Jotuns Grå Skifer - den har bittelitte grann gult i seg slik at den blir en varm gråtone. Sammen med den gyldne og lune bruntonen "Kongle" fra Osmo på veggene skaper dette et koselig og lunt interiør.

På den andre siden i gangen finner du enda et plassbygd skap, dette er helt tilpasset for plassen mellom tømmerknuten og trappen opp til andre etasje.

Små fjøskrakker er levert sammen med innredningene, som kan brukes både som ekstra sitteplass, nattbord ++
Legg også merke til listverket, også fra oss på Os Trekultur.

Sov like godt på hytta som hjemme
I hytta er det totalt 5 soverom - alle rommene med plassbygde senger fra Os Trekultur.
Hovedsovverommet har fått en herlig majestetisk seng, med garderobeskap på hver side av sengen. legg merke til de smarte nattbordnisjene i siden på garderobeskapet. Hodegavlen har vi trukket i stoff, og du får nesten hotell-følelse når hodegavlen går helt opp til taket.
Sengene i 1. etasje har alle skuffer under sengen - smart med ekstra oppbevaring av f.eks ekstra sengetøy, sesongsvarer, leker etc. På sengene i 2. etasje var det opprinnelig også planlagt med skuffer under sengene. Men på grunn av den lave takhøyden, er dette bare blindfronter.

Kjøkkenet - hyttas hjerte
Velkommen inn på kjøkkenet - plassen der alle samles. Når rommet tillater det, så velger de fleste å planlegge for en kjøkkenøy. God idè synes vi - du får med en gang et mer åpent kjøkkenrom, og mer sosial matlaging.
Her er koketoppen plassert på kjøkkenøya. Kunden har valgt en koketopp med integrert benkeventilator fra Bora, slik at de får fri sikt fra kjøkkenøya og ut i resten av rommet.

Spill video for å se "Bora-Effekten"

Med en benkeventilator står du mye friere til utforming av kjøkkenet, og koketoppen kan plasseres hvor du vil.

PS: Her er ikke ventilatoren på full effekt engang, og likevel ser du hvor effektiv og stille den jobber!

I likehet med resten av de plassbygde innredningene, er også kjøkkenet malt i Jotuns Grå Skifer. Sammen med benkeplater i silkebørstet sort granitt, skaper dette en nøytral base for øvrige dekor-elementer i rommet.

På kortsiden av kjøkkenøya er det plassert et innebygd vinskap fra Liebherr. Vinskapet har to temperatursoner, slik at alle typer vin er korrekt temperert når du kommer frem til hytta.

Lengst til venstre er det normalthøyt innebygd kjøleskap. I høyskapsrekka lengst til høyre finner du både innebygd kaffemaskin og stekeovn - begge deler fra Miele.

God start og avslutning på dagen
Alle dager både starter og slutter på nettopp badet! Hvorfor ikke velge plassbygde innredninger også her?
Denne hytta har to bad, begge to i første etasje. Begge baderommene har fått innredninger malt i samme grånyanse som øvrige møbler. Sorte vasker er med på å forsterke det lune uttrykket i hytta (men vær obs på at ALT vises på sorte vasker!).
Speil leverer vi selvfølgelig også, helt tilpasset akkurat dine ønskemål.

En-suite bad

Fra hovedsoverommet kan du gå rett inn på ditt eget private bad. Også dette med sort vask, store skuffer med god oppbevaringsplass, og grunnere skap ved siden av speilet for plass til alle kremer og små-ting.

Tusen takk for oppdraget med å levere skreddersydde møbler til den flotte hytta deres på Mosetertoppen på Hafjell!

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Les mer
Smakfull Røroshytta i Trysil