Smakfull Røroshytta i Trysil

Velkommen  inn i den grønne hytta

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Hjertet i hytta er det lune og innholdsrike kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er plassert langs hele langveggen i kjøkkenet, der store vinduer er plassert. Ved å ikke ha overskap, får kjøkkenet et luftig uttrykk. På kortveggen mot stua er det plassert en høyskapsseksjon, der både innebygd kjøleskap, innebygd stekeovn, vitrineskap og oppvebaringsskap er plassert.

Legg merke til den lekre vegghengte ventilatoren i kobber levert av Røroshetta.

Benkeplaten er børstet og beiset o samme nyanse som tømmerveggene for å skape et enhetlig uttrykk.

Både vask og armatur i kobber fra Tapwell. Og ta en ekstra titt på den børstede overflaten på benkeplaten i beiset heltre furu.

Kjøkkenet er, i likhet med resten av de malte innredningene i hytta, malt i den dempede grønntonen Timian fra Jotun.
Vi penselmaler alle våre innredninger i akkurat den fargen DU vil - hos oss står du helt fritt til å velge farge.

Beslag (håndtak og knotter) kan vi levere fra flere ulike leverandører, blant annet BeslagDesign, Nibu og R. Bergersen.

Akkurat disse mørkebrune skinn-håndtakene med kobber-knott er Loop fra BeslagDesign.

Stilfull oppbevaring på hytta
På hyttas hovedsoverom er det plassbygd en garderobe fra vegg til vegg. Nederste del av garderobeskapet er skuffer, og ovenfor er det skap med både hengerstenger og hyller. Her er du som kunde med og bestemmer hvordan du vil utforme akkurat din garderobe. Det er sjeldent vi bygger to like innredninger, og det er jo du som vet hvordan du ønsker at din innredning skal se ut.

Sammen med kunden tegner vi for hånd hvordan innredningen skal se ut. Siden vi ikke bruker tegneprogram med forhånds-innstilte mål, seksjonsbredder og utseende - så står vi med andre ord helt fritt til å tegne akkurat ditt møbel.
Men selvfølgelig så tegner vi målsatte produksjonstegninger før vi starter selve produksjonen. For skal vi levere plassbygde innredninger, så må målene stemme helt ned på millimeteren!

En drøm av en seng
Soverommet trenger ikke å være stort for å ha plass til plassbygd innredning. Det er snarere slik, at jo mindre rom du har - jo større nytte har du av plassbygd innredning.
Bare se på dette soverommet, der vi har levert familiekøye med to soveplasser i underkøyen, og èn soveplass i overkøyen. I fotenden av senga har vi laget en stige. Og mellom sengen og veggen har vi laget en lav kommode som også fungerer som nattbord.

Og under sengen er det selvfølgelig oppbevaring i form av  to skuffer på langsiden, og èn skuff i fotenden av sengen.

Vaskerommet på hytta
Hvorfor ikke legge inn kjærlighet også på hyttas vaskerom. Hvem har sagt at vaskerommet trenger å være kjedelig og sjel-løst?
Her har kunden valgt samme stil som hyttas øvrige innredninger. Og med god planlegging av rommets kvadratmeter, fikk de plass til det meste på vaskerommet!

Skap deg din egen oase på badet med plassbygde møbler i naturlige materialer.

Master-bad

Til hyttas master-bad (en-suite) har kunden valgt en børstet og beiset look på baderomsinnredningen. Legg merke til dekorkryssene å hver side av møbelet. For å fullføre stilen med naturmaterialer, har de valgt en toppmontert steinvask, og servantarmatur i kobber fra Tapwell. Håndtakene i kobber er fra Nibu.

Tusen takk for at vi fikk komme og fotografere den flotte hytta deres i Trysil.

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye