Storfjord Hotel

Der norsk tradisjon møter moderne luksus

Storfjord Hotel er et storslått boutiquehotell kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Rangert som ett av Norges beste overnattingssteder siden hotellet åpnet, og her har vi på Os Trekultur fått æren av å levere både innredninger og gulv i flere omganger.

Første runde leverte vi allerede i 2011, da vi leverte Os-gulv og omramminger på starten av året.

Senere  samme år leverte vi plassbygde senger, skrivebord og baderomsinnredninger til flere av rommene, blant annet til Storfjord-suiten som vises på bildet nedenfor.

Opp igjennom årene har vi levert gulv og innredninger i flere omganger, alt etter som hotellet har vokst frem- hus for hus.

Enkel og stilren baderomsinnredning levert til flere av baderommene.
Understell i heltre malt eik, og granitt-benkeplate.

Plassbygde innredninger i restauranten
Inne i matsalen har vi levert en plassbygd buffè, der gjestene også får innsyn inn i kjøkkenet.

En liten skjenk for kaffe, te og noe søtt attåt...

En stille stund i bøkenes verden
Når gjestene vil trekke seg litt tilbake, er det et rogivende bibliotek i anslutning til matsalen. Her ligger det Os-gulv på gulvene, og vi har plassbygd en bokhylle i vinkel. Legg merke til den smarte detaljen med luftegitter nederst på hyllene.

Himmelsenger i junior-suitene
I det nyeste bygget har vi levert flere himmelsenger, som er designet av de dyktige interiør-arkitektene hos Corniche Interior Design.
Sjekk ut flere bilder fra Storfjord på deres nettside her.
Sengene er trukket med stoff innvendig i "taket" for å skape en lun og koselig atmosfære.

Ved å velge en koketopp med integrert ventilator fra Bora får du et åpent kjøkken, som er perfekt for sosial matlaging.

Skap til velvære-avdelingen
I 2017 åpnet hotellet sin velvære-avdeling, og der har vi levert skap til behandlingsrommene - også tegnet av Corniche Interiør.

Vi takker for oppdragene opp gjennom årene på Storfjord Hotel, og ser fram imot nye spennende prosjekter sammen med dere!

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye