Mørk eleganse på hytta

Mørk eleganse på hytta

I samarbeid med interiørarkitekt Mie fra Magenta Interiørarkitekter har vi levert helhetlige innredninger til denne flotte hytta fra Laftekompaniet.
På kjøkkenet ble det planlagt et funksjonelt kjøkken med en kjøkkenvegg med  bl.a to oppvaskmaskiner - kjekt når storfamilien er på besøk.

Foran kjøkkenet er spisestuen plassert. Her har vi levert et nesten 4 meter langt spisebord, med benkeplate i malmfuru. Den er behandlet med sort dekorvoks fra Osmo - en utrolig lekker nyanse som fortsatt lar noe av treets varme komme igjennom.

Understellet er i sort mattlakkert metall, levert på mål fra Vmek.

Sorte integrerte hvitevarer fra Gaggenau står utrolig godt sammen med det sorte kjøkkenet.

Benkeplaten i fokus

På dette kjøkkenet har interiørarkitekten plukket ut en Dekton-benkeplate i nyansen Kelya. Legg merke til hvordan benkeplaten fortsetter opp på veggen bak vasken.

  • Flekkbestandighet. Dekton er en ikke-porøs, flekkbestandig overflate for kaffe, vin, sitronjuice og mange andre hverdagsprodukter. 
  • Høy ripefasthet. Dekton er svært motstandsdyktig mot riper, selv om vi anbefaler bruk av skjærefjøl for å beskytte kjøkkenredskapene.
  • Varmebestandig. Dekon er svært bestandig mot høye temperaturer, uten at dette påvirker estetikken eller egenskapene. Varme kjeler er ingen utfordring for Dekton! 
  • 10 år med garantert kvalitet. Cosentino tilbyr kunder 10 års garanti for Dekton benkeplater til kjøkken.

Les mer om Dekton benkeplater her

Lekre detaljer i kobber setter prikken over i-en på kjøkkenet, som f.eks det majestetiske armaturet fra Tapwell.

Lekre sorte håndtak i Graf-serien fra Beslagdesign.

Serveringsbrett og kafffekopper i gave som takk for at vi fikk fotografere denne flotte hytta.

Lekre kontraster i sort og kobber.

På denne hytta har vi ikke bare levert kjøkken, men også innredninger til de fleste andre rommene.
Her på vaskerommet har vi til venstre levert praktisk vaskeromsinnredning, med plass til kundens egen vaskemaskin og tørketrommel i nisje.
Til høyre er det en garderobeinnredning i beiset furu, som går fra vegg til vegg, og fra gulv til tak. Her får både ski-og slalomklær plass. Midt på gulvet har vi levert en sittebenk - kjekt å sette seg ned for å spenne på seg slalomskoene får en gir seg ut i slalombakken rett utenfor døra.

Baderom

Til hytta har vi også levert flere skreddersydde bad. Her er hovedbadet, med to vasker, og stor oppbevaringsskuff under hver vask. 

I midten er det skap med innvendige hyller, der knotten også fungerer som håndkleholder. Speilramme er laget i samme utførelse som baderomsinnredningen.

Underlimte vasker fra Duravit gir benkeplater som er enkelt å holde rene.

Hjemmekontor

Med dagens standard på hytta, hvorfor ikke forberede for hjemmekontor på hytta?Her har vi levert en lang kombinert arbeidsbenk og forvaringsløsning som går fra vegg til vegg. To arbeidsstasjoner gir plass til både voksne og små til vil ha tid og plass til kontorarbeid.

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Les mer
Smakfull Røroshytta i Trysil