Småbruk til inspirasjon

Småbruk til inspirasjon

Til dette lille småbruket i Bamble i Telemark tok eierne kontakt med oss i første hånd om kjøkken. Det endte opp med både kjøkken, bad og vaskerom i dette gamle trehuset.

Hjemmekoselig kjøkken i dette trivelige småbruket, der kunden har gjort en formidabel jobbe med å finne rette fargenyanser.

Veggene har kunden malt med linolje, og de ønsket opprinnelig at også kjøkkenet skulle bli malt med linolje. Dette er en omstendig prosess, og kunden fant etterhvert en skir lys grønnfarge som kunne blandes i vår vanlige maling (Jotun Supreme Finish). 

Sammen med skålhåndtak i matt messing (fra BeslagDesign), og hvitevarer i Cortina-serien fra Smeg kom virkelig den landlige stilen til sin rett.

Med plassbygget kjøkken får du utnyttet alle kriker og kroker i gamle hus. Hos oss spiller det ingen rolle om en seksjon er 60 cm eller 63,7 cm. Alle innredninger bygges på mål etter rommet det skal stå i, og dermed blir kjøkken fra Os Trekultur tilpasset rommet de skal stå i, og ikke omvendt.

Veggene i kjøkkenrommet viste seg å ikke være helt i vinkel, men takket være våre dyktige kjøkkenmontører fikk vi rettet opp dette underveis.

Landlige bad

Mange forbinder kanskje Os Trekultur kun med hyttemøbler. Men vi snekrer også mange innredninger til hus og ikke minst gårder og småbruk. Ofte har gamle hus ukurante mål, der det ikke er helt enkelt å plassere inn et standard baderomsmøbel. Og ikke er det sikkert at det passer inn i stilen heller.

Eierne til dette småbruket har vært veldig konsekvente i alle sine valg, og med plassbygde baderomsmøbler fra Os Trekultur blir småhus-drømmen komplett. Vi har ingen standard-farger, men maler i akkurat den NCS-fargen du som kunde ønsker. På denne måten får du akkurat den innredningen du har drømt om.

Har du lyst til å se flere bilder fra dette landlige småbruket? Følg Larønningen Gård på Instagram
Tusen takk for flotte bilder, og ikke minst tusen takk for oppdraget!

Mer inspirasjon

Her snakker vi «total-makeover»! Huseierne hadde kjøpt huset for noen år siden, men ønsket nå endelig å ta fatt på kjøkkenet. Ved å utvide rommet fikk de et utrolig flott rom.

Les mer
Harmonisk kjøkken med marmor

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Les mer
Sørlandsdrømmen

Eieren hadde en klar visjon for sin nye hytte: her skal en trives i pysjamas! Lekre innredningsdeltaljer i kombinasjon med skredderbygde innredninger fra Os Trekultur.

Les mer
Pysjamas-hytta