Sørlandsdrømmen

Sørlandsdrømmen

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Kjøkkenet i en ren hvit tone står godt til den sennepsgule veggfargen. Eierne har valgt å ha åpne hyller istedenfor overskap, for å få et luftige uttrykk på kjøkkenet.

På motsatt vegg er det to innebygde kombiskap som gir god oppbevaring av mat. Under vinduet er det en 90 cm bred innebygd stekeovn fra Siemens, og koketopp med innebygd benkeventilator, også denne fra Siemens.
Med innebygd benkeventilator står du mye friere til hvor du ønsker å plassere koketoppen i kjøkkenet ditt.

Benkeplate i heltre eik, som er beiset og lakkert med silkematt lakk gir en varm trefølelse, men likevel en holdbar og vedlikeholds overflate. Planlimt oppvaskkum fra Blanco i hvit Silgranit (kompositt) er med på å forsterke sommer-idyllen i dette kjøkkenet.

Koselig soverom med plassbygde senger i 2. etasje 

Til hytta har vi også levert plassbygde senger og skap. Med skrå takvinkler er det smart å utnytte plassen på loftet med plassbygde senger med rammer rundt. På denne måten får du nesten som et lite rom i rommet.

Tusen takk for oppdraget, og ikke minst takk for flotte bilder som kunden har fotografert!

Mer inspirasjon

Kristina og Tore på Svinvik Gård på Nordmøre har byttet ut melkeproduksjon med restaurant i særklasse! Kjøkkenet i hovedhuset på gården skal etterhvert bli prøvekjøkken til restauranten, og hit fikk vi æren å levere både kjøkken og gulv.

Les mer
Svinvik Gård

Ordet chalet er opprinnelig brukt om hovedhuset på en sveitsisk bondegård, og stammer altså fra Alpene. Men i dag brukes betegnelsen på fritidsboliger – gjerne på populære skidestinasjoner. Bli med inn og se noen av våre chalet-inspirerte innredninger.

Les mer
Skap ditt eget Chalet

Grått trenger ikke å være kjedelig! Ved å benytte seg at samme fargeskala i hele hytten, har eierne her fått en delikat og enhetlig hytte der de kan senke skuldrene og bare nyte hyttelivet.

Les mer
Den grå hytta på Hafjell