Sørlandsdrømmen

Sørlandsdrømmen

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Kjøkkenet i en ren hvit tone står godt til den sennepsgule veggfargen. Eierne har valgt å ha åpne hyller istedenfor overskap, for å få et luftige uttrykk på kjøkkenet.

På motsatt vegg er det to innebygde kombiskap som gir god oppbevaring av mat. Under vinduet er det en 90 cm bred innebygd stekeovn fra Siemens, og koketopp med innebygd benkeventilator, også denne fra Siemens.
Med innebygd benkeventilator står du mye friere til hvor du ønsker å plassere koketoppen i kjøkkenet ditt.

Benkeplate i heltre eik, som er beiset og lakkert med silkematt lakk gir en varm trefølelse, men likevel en holdbar og vedlikeholds overflate. Planlimt oppvaskkum fra Blanco i hvit Silgranit (kompositt) er med på å forsterke sommer-idyllen i dette kjøkkenet.

Koselig soverom med plassbygde senger i 2. etasje 

Til hytta har vi også levert plassbygde senger og skap. Med skrå takvinkler er det smart å utnytte plassen på loftet med plassbygde senger med rammer rundt. På denne måten får du nesten som et lite rom i rommet.

Tusen takk for oppdraget, og ikke minst takk for flotte bilder som kunden har fotografert!

Mer inspirasjon

Her snakker vi «total-makeover»! Huseierne hadde kjøpt huset for noen år siden, men ønsket nå endelig å ta fatt på kjøkkenet. Ved å utvide rommet fikk de et utrolig flott rom.

Les mer
Harmonisk kjøkken med marmor

Til dette lille småbruket i Bamble i Telemark tok eierne kontakt med oss i første hånd om kjøkken. Det endte opp med både kjøkken, bad og vaskerom i dette gamle trehuset.

Les mer
Småbruk til inspirasjon

Eieren hadde en klar visjon for sin nye hytte: her skal en trives i pysjamas! Lekre innredningsdeltaljer i kombinasjon med skredderbygde innredninger fra Os Trekultur.

Les mer
Pysjamas-hytta