Sørlandsdrømmen

Sørlandsdrømmen

På denne hytta i skjærgården utenfor Lillesand har eierne skapt sitt eget lille Sørlands-paradis. Vi var så heldig at vi fikk levere plassbygd kjøkken, senger og skap til denne flotte hytta.

Kjøkkenet i en ren hvit tone står godt til den sennepsgule veggfargen. Eierne har valgt å ha åpne hyller istedenfor overskap, for å få et luftige uttrykk på kjøkkenet.

På motsatt vegg er det to innebygde kombiskap som gir god oppbevaring av mat. Under vinduet er det en 90 cm bred innebygd stekeovn fra Siemens, og koketopp med innebygd benkeventilator, også denne fra Siemens.
Med innebygd benkeventilator står du mye friere til hvor du ønsker å plassere koketoppen i kjøkkenet ditt.

Benkeplate i heltre eik, som er beiset og lakkert med silkematt lakk gir en varm trefølelse, men likevel en holdbar og vedlikeholds overflate. Planlimt oppvaskkum fra Blanco i hvit Silgranit (kompositt) er med på å forsterke sommer-idyllen i dette kjøkkenet.

Koselig soverom med plassbygde senger i 2. etasje 

Soverom sørlandet

Koselig soverom med plassbygde senger i 2. etasje

Til hytta har vi også levert plassbygde senger og skap. Med skrå takvinkler er det smart å utnytte plassen på loftet med plassbygde senger med rammer rundt. På denne måten får du nesten som et lite rom i rommet.

Tusen takk for oppdraget, og ikke minst takk for flotte bilder som kunden har fotografert!

Mer inspirasjon

I enden av Norangsfjorden ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye åpnet allerede i 1891, og våren 2022 åpnet hotellet på nytt etter omfattende renoveringer. Her har vi på Os Trekultur levert flere spesialbygde senger, bord, benker og Os-gulvet.

Les mer
Hotel Union Øye

Velkommen inn i denne lune Røroshytta i Trysil, der kunden har valgt en enhetlig stil på alle innredninger vi på Os Trekultur har levert. Både kjøkken, senger og skap er holdt i samme dempede grønntone. For å binde det sammen med de beisede tømmerveggene, er topp- og bunnlister beiset i samme nyanse.

Les mer
Smakfull Røroshytta i Trysil