Svinvik Gård

Nytt kjøkken på Svinvik Gård

Svinvik Gård har røtter helt tilbake til 1600-tallet, og forgjengerne på gården har i alle generasjoner jobbet og levd tett på naturen. Da dagens brukere Tore og Kristiana Svinvik tok over gården i 2015, bestemte de seg for å bytte ut melkeproduksjon med restaurantdrift.
Fjøset er restaurert til å bli en topp moderne restaurant, og virkelig verdt en besøk!
Inne i hovedhuset er restaureringen i full gang, og valget falt på både gulv og kjøkken fra oss på Os Trekultur. På sikt er det tenkt at kjøkkenet inne i huset skal bli et prøvekjøkken for restauranten, så følg med på Svinvik Gård for å etterhvert se flere bilder av kjøkkenet!
www.svinvikgard.no

Tømmerveggene helt tilbake fra 1600-tallet får være i blikkfanget i dette kjøkkenet.
Ved å velge en dus, lys grønnfarge på kjøkkeninnredningen, og naturell behandlig av Os-gulvet får tømmerveggen virkelig komme til sin rett!

Med ei jente på 6 måneder er det enkelt å se dimensjonene på Os-gulvet. Topp-rot varianten av gulvet leveres med fallende bredder, med kileformede bord. Bredden kan variere mellom ca 18-50 cm - her er det rett og slett skogen som bestemmer gulvets bredde.
Her har kunden valgt å behandle gulvet med Osmo Hardvoksolje Naturell. Den er svakt hvitpigmentert, for å beholde treets nyse naturlige utseende.

Stien fra huset leder ned til gårdsrestauranten

Stien fra huset leder ned til gårdsrestauranten

Det er flere smarte løsninger i kjøkkenet. På hver side av den 110 cm brede Falcon-ovnen, har vi plassert uttrekkbare hyller i oljet eik. Kjekt med rask tilgang til alle gryter, stekepanner og former.

Siden paret har valgt et kjøkken helt uten overskap, er det plassert kjøleskuffer lengst bort mot veggen. Du kan nesten ikke tro det, men med to slike kjøleskuffer får du nesten like god plass som i et vanlig kjøleskap. På sikt skal paret også bygge et kjølerom bak kjøkkenet - en kokk trenger mye plass!

Den 90 cm brede planlimte vasken fra Blanco passer godt inn i den landlige stilen på kjøkkenet. Vasken er i Silgranit - et materiale som er meget slitesterkt og robust, og dessuten anti-bakteriell.
Les mer om Silgranit her.

Kjøkkenkranen er fra Quooker - her får du både kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran!

Tusen takk for at vi fikk levere kjøkken og gulv til det flotte huset deres, Kristina og Tore!
Og ikke minst takk til gjestfriheten da vi kom på fotografering, og fikk servert nystekt grytebrød, servert sammen med deilig rømme og spekeskinke.

Et kjøkken som både kunder og leverandør kan kose seg i!

Mer inspirasjon

Kunden ønsket å heve nivået i hytten som ligger nesten øverst i alpinanlegget i Meråker. Ved å velge skreddersydde innredninger, fikk de akkurat det uttrykket de ønsket seg på hytta.

Les mer
Smakfull hytte i Meråker

Familien har pusset opp gårdshuset fra 1850, og da passet et skreddersydd kjøkken godt inn i stilen. Bli med inn i dette lyse og trivelige kjøkkenet.

Les mer
Lev landlig på Hamar

Ordet chalet er opprinnelig brukt om hovedhuset på en sveitsisk bondegård, og stammer altså fra Alpene. Men i dag brukes betegnelsen på fritidsboliger – gjerne på populære skidestinasjoner. Bli med inn og se noen av våre chalet-inspirerte innredninger.

Les mer
Skap ditt eget Chalet